Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба, е на прага

...
Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба, е на прага
Коментари Харесай

Левски продава втора звезда до дни на хегемона в Гърция

Централният бранител на Левски - Хосе Кордоба, е на прага на трансфер в гръцкия гранд Олимпиакос. Според информация от Панама, пирейци са подготвени да отговорят на финансовите условия на „ сините “ за Кордоба.

„ Той е подготвен да направи забележителен скок в кариерата си и всичко сочи, че Гърция ще бъде идната сцена, на която ще играе през 2024 година “, написа локалният уебсайт panamagol.com. Медията се базира на свои източници, че сега двата клуба водят договаряния и се чака скоро да има развиване по прехвърлянето.

През първата половина на сезона, бранителят записа 24 мача за Левски с една асистенция. Освен Олимпиакос, интерес към Кордоба проявяваха още редица клубове - Панатинайкос, Бешикташ, Айнтрахт Франкфурт и Рейнджърс. Турският им даже бе отправил оферта от 2,7 милиона евро за панамеца, само че „ сините “ към момента не са дали отговор изрично на предложенето. Последните информации обаче сочат, че той се насочва към 47-кратния първенец на Гърция Олимпиакос.

Преди година 22-годишният Кордоба бе пред трансфер в съветския Сочи и датският Брьондби, който предложи 2 милиона евро, само че трансфер по този начин и не се реализира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР