Централният защитник на Левски Хосе Кордоба е на крачка от

...
Централният защитник на Левски Хосе Кордоба е на крачка от
Коментари Харесай

Ас на Левски е близо до подпис с клуб от Ла Лига

Централният бранител на Левски Хосе Кордоба е на крачка от трансфер в испанския първокласен Жирона. Представители на клуба от Ла Лига са пристигнали в понеделник в София, твърди " Тема Спорт ". Те са провели диалози с шефовете на клуба за това при какви условия ще могат да се снабдят с правата на 22-годишния централен бранител.

Каталунците са следили цяла пролет изявите на панамеца. А идването им в столицата е сериозен знак, че до договорка може да се стигне. През зимата Кордоба не бе продаден за 2.5 милиона евро. Така че сега Левски ще упорства за по-голяма сума. А в случай че се стигне до трансфер, то част от сумата ще постъпи непосредствено в касата на Националната организация по приходите, а с друга би се финансирала лятната селекция на сините.

Кордоба бе един от първите входящи прехвърляния на Станимир Стоилов. Той дойде на " Георги Аспарухов " от втородивизионния Етър. В началото младокът имаше да почиства много тактически неща, само че от началото на 2022 година е закрепостен титуляр. Той стигна и до националния тим на Панама. През този сезон Хосе бе на терена в 25 турнирни дуела, игра за Суперкупата, както и в една среща за купата (б.а. - изпусна дузпа при отпадането от Лудогорец), а в Лига Европа записа 4 дуела.
 Суперталант от школата на Левски тренира с мъжкия тим
Суперталант от школата на Левски тренира с мъжкия тим

Стивън Жерард Гаоте е измежду най-перспективните футболисти за възрастта си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР