Централният защитник на Левски Давид Яблонски е играл болен срещу

...
Централният защитник на Левски Давид Яблонски е играл болен срещу
Коментари Харесай

Вирус мъчи голмайстора на Левски преди мача с ЦСКА-София


Централният бранител на Левски Давид Яблонски е играл болен против Етър. Въпреки това на стадион “Ивайло ” във Велико Търново чехът означи гола за триумфа с 1:0.

Така попаденията му през този сезон към този момент са 5 и той се трансформира във водещ изпълнител на тима. С едно по-малко има конгоанският таран Жуниор Мапуку, а румънският нападател Сержиу Буш е с 3.

Вчера Яблонски се е почувствал изнемощял, написа " Тема Спорт ". От лекарския щаб на “сините ” обаче са уверени, че Давид ще бъде оздравял изцяло за дербито с ЦСКА-София в събота. Самият състезател е декларирал, че даже и болен, ще излезе на игрището. Той към този момент е показвал, че слага забавните на тима преди всичко.

Интересното е, че Давид означи дебютното си попадение за “сините ” тъкмо против ЦСКА-София - при триумфа с 2:1 на 4 март тази година. Той първо създаде дузпа, която бе осъществена от Роман Прохазка, а по-късно самичък прати топката в мрежата на “червените ”.

Междувременно започва предварителната продажба на билетите за с ЦСКА-София.
Притежателите на сезонни абонаментни карти за стадион " Виваком-Арена Георги Аспарухов " ще могат да ги употребяват и за дуела на националния стадион " Васил Левски ".

Цени на билетите:
Сектор А - 15 лева (за последователи на Левски)
Сектор Б – 10 лева (за последователи на Левски)
Сектор В - 15 лева (за гостите)
Сектор Г – 10 лева (за гостите)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР