Централният защитник на Еспаньол Единалдо Гомес Перейра-Налдо показа ясно каква

...
Централният защитник на Еспаньол Единалдо Гомес Перейра-Налдо показа ясно каква
Коментари Харесай

Бранител на Еспаньол: Ще гоним победа над Лудогорец

Централният бранител на Еспаньол Единалдо Гомес Перейра-Налдо сподели ясно каква е настройката измежду редиците на испанския отбор преди конфликта против родния първенец Лудогорец в Лига Европа.

В четвъртък от 19,55 часа разградчани одобряват каталунците на своя „ Лудогорец Арена” с задачата да запазят лидерската си позиция. Към момента Лудогорец е на върха в група Н с 6 точки от 2 мача, до момента в който Еспаньол е втори с 4 пункта.

Представянето на тима в евротурнирите е много по-добро от това на домашната сцена, където отборът е в серия от 6 следващи мача без победа. В същото време Еспаньол загуби 5 следващи семейства в Ла Лига, с което изравни най-лошата сходна поредност в историята. Затова 31-годишният Налдо смята мача против Лудогорец като опция за глътка пресен въздух.

„ Открива ни се опция да увеличим още повече възможностите си за прекосяване в идната фаза. Фокусирани сме върху този мач и би трябвало да бъдем подготвени”, съобщи бразилецът, който е в клуба от 2017 година.

„ Не бива да забравяме европейските шампионати, макар отговорността да натрупаме точки в шампионата. Нужно е да бъдем спокойни. Срещу Виляреал (загуба с 0:1 – б.р.) бяхме по-близо до мечтаното. Винаги търсим успеха, а загубите ни дотук бяха поради дребните детайли”, добави Налдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР