Централният защитник на Барселона - Жерард Пике заяви, че е

...
Централният защитник на Барселона - Жерард Пике заяви, че е
Коментари Харесай

Пике не може да повярва, че са загубили от толкова слаб Реал

Централният бранител на Барселона - Жерард Пике съобщи, че е шокиран от представянето на Реал Мадрид през първото полувреме, само че е наясно, че неговият отбор е пропуснал да се възползва от това. Според Пике, нощес Барселона е изгубил от най-слабия Реал Мадрид, против който той е играл в миналото.

Въпреки това с попаденията на Винисиус Жуниор и Мариано Диас в края на мача "белия балет " победи с 2:0 в Ел Класико.

"Реал Мадрид през първото полувреме беше най-слабият тим на Мадрид, който съм срещал на "Бернабеу ", когато съм играл. Ние пропуснахме голям късмет да ги ударим, сподели Пике пред публицистите. "Трябваше да играем през второто полувреме по-добре, само че ние загубихме топки, които не биваше и по този начин загубихме и увереността си ", стартира той.

На въпроса дали не е обезпокоен от загубата от Реал в това му положение, Пике отговори: "Да, те оставиха допустимо най-лошото усещане и аз не го споделям като рецензия. Ние всички си имаме проблеми в клубовете си. Но не преставам да считам, че за нас това беше една пропусната опция ", продължи бранителят.

Самият Пике има виновност за първото попадение в мача, което беше осъществено от Винисиус Жуниор в 71-ата минута. Именно рикошет в неговия крайник подлъга вратаря Марк Андре тер Щеген.

"Все още имаме благоприятни условия да се върнем отпред в Лигата и да спечелим купата. Мисля, че подобряваме играта си, само че не задоволително. Трябва още да вдигнем равнището, изключително в случай че имаме за база това от второто полувреме, сподели още Пике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР