Централният защитник Костас Манолас изглежда е много близо до това

...
Централният защитник Костас Манолас изглежда е много близо до това
Коментари Харесай

Манолас май ще склони да преподпише с Рома - Футбол свят - Италия



Централният бранител Костас Манолас наподобява е доста покрай това да възобнови контракта си с Рома. Това е развръзка, която клубът желаеше от много време, само че стана допустима едвам след приключването на летния трансферен прозорец и неуспехът на всички разновидности пред гръцкия национал.

26-годишният състезател беше на път да се причисли към Зенит Санкт Петербург, като даже и медицинските му договаряния бяха уговорени. В последния миг договорката пропадна поради спор към заплатата на футболиста.

Атлетико а-ха да успее с хайката за вълци в Рим

Предвид продажбата на Антонио Рюдигер в Челси, Рома щеше да се отслаби доста, в случай че се бе разделил и с Манолас. Договорът на гърка изтича в през юни 2019 година, а това би сложило клуба в неизгодна обстановка през идващото лято.

Феновете на „ римските вълци” обаче може би не трябва да се тревожат, защото „ Тутомеркатоуеб ” твърди, че напълно скоро ще има договорка сред Манолас и Рома. Тя ще докара до удължение на договора до юни 2021 година.

В съглашението съвсем несъмнено ще залегне освобождаваща уговорка на стойност 35 милиона евро, която ще бъде годна единствено за клубове отвън Италия. „ Джалоросите” не желаят да се повтаря сюжета с Миралем Пянич от 2016 година, когато Ювентус задейства неговата уговорка против 32 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР