Централният защитник Даид Луис може би отново ще бъде титуляр

...
Централният защитник Даид Луис може би отново ще бъде титуляр
Коментари Харесай

Давид Луис обратно на терена въпреки дрязгите с Конте

Централният бранител Даид Луис може би още веднъж ще бъде титуляр за Челси макар проблемите си с мениджъра Антонио Конте. Вестник „ Лондон Ивнинг Стандард” твърди, че бразилецът може да бъде оправдан за турнирния мач против Уест Бромич през уикенда.

Давид Луис първи го отнесе в Челси

Бранителят бе оставен отвън групата за наставление при сложната победа с 1:0 над Манчестър Юнайтед. Той е бил един от играчите, които са сложили под подозрение избора на тактичност за злощастния дуел против Рома (0:3) в Шампонската лига.

„ Стандард” добавя, че връзките сред двамата били напрегнати още от септември насам, като футболистът реагирал положително на изваждането си от състава. По време на интернационалната пауза, в която той нямаше задължения към националния отбор на Бразилия, той е посочил старание и примерно държание в тренировките.

Приятелството с Диего Коста коства скъпо в Челси

Колкото до въпросния дуел против Юнайтед, Конте аргументира решението си по отношение на Луис с тактически аргументи. В същото време място тогава на пейката откри 17-годишния Итън Ампаду, а на терена в сърцето на защитата Андреас Кристенсен затвърди положителната си форма в последно време.

Дългосрочното бъдеще на Луис обаче продължава да бъде неразбираемо. Очевидно спорът сред него и Конте не е толкоз сериозен, колкото бе този сред треньора и Диего Коста, който бе продаден точно затова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР