Централният предизборен лъч пристигна в област Бургас за да подкрепи

...
Централният предизборен лъч пристигна в област Бургас за да подкрепи
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Айтос: За демокрацията и  свободата трябва да се борим всеки ден

Централният избирателен лъч дойде в област Бургас с цел да поддържа претендентите за народни представители от региона. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ организира голям брой срещи с младежи, които имаха опция да зададат своите въпроси по отношение на политическите процеси в България.
На протест в читалището на гр. Айтос водачът на Движение за права и свободи прикани събралите се да изберат №7 за непоклатимост и ускорено икономическо развиване на страната „ На 4-ти април избрахме смяната, в този момент да изберем стабилността “ прикани Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи напомни, че „ Нито свободната, нито демокрацията един път отвоювани са вечно. Напротив! Последните 12 години видяхме, че, всеки час, всяка минута, всяка секунда. “ бе безапелационен той. „ Нашето мото е „ Рестарт на държавността “, тъй като с изключение на икономическа, обществена и здравна, ние от Движение за права и свободи видяхме, че има рецесия и в държавността, в демокрацията, тъй като в България последните 12 години се откри една еднолична власт, която се появи с ненавист, разделяне и опълчване. Така пристигнаха на власт, по този начин бяха и във властта, партията им се срасна с страната. “ сподели Карадайъ.

Президентът на европейските либерали и евродепутат Илхан Кючюк бе безапелационен че „ Първата крачка за демонтирането на тази власт беше направена. Първият урок беше даден от Движение за права и свободи. демократични условия и тоталитарни ние сме били постоянно партията, която е давала уроци по народна власт “, акцентира Кючюк. И продължи „ Доказали сме го във времето, че можем, тъй като сме майстори в политиката и ще създадем България по-добро място за живеене “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР