Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи пристигна

...
Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи пристигна
Коментари Харесай

M. Kарадайъ: Проблемите на хората трябва да бъдат дневен ред на политиците

Централният избирателен лъч на Движението за права и свободи дойде в Русе с цел да поддържа Ализан Яхова и цялата листа на партията в 19 многомандатен изборен регион. Заедно с ръководителя Мустафа Карадайъ, който води листи в Кърджали и Шумен бяха и евродепутатът и зам.председател на групата “Обнови Европа ” в Евопейския парламент Искра Михайлова, както и Хасан Адемов-социален Експерт и дълголетен народен представител.

Групата дойде първо във Ветово през днешния ден по обяд, където ръководителят Карадайъ и претендентите за народни представители организираха срещи лице в лице с гласоподавателите. По-късно те се насочиха към Обретеник, а формалното разкриване на кмапанията на Движение за права и свободи в Русенска област беше довечера в читалището на град Две могили.

“Време е за разсъдък, отговорност и даилог. Време е за решение на проблемите на хората ”, съобщи ръководителят Мустафа Карадайъ. По думите му дневният ред на политиците е сменен, а главната им задача в идващия парламент е да се спре прогресивното обедняване на хората. “В идващото национално заседание дневният ред на политиците би трябвало да бъде дневният ред на хората ”, безапелационен бе Карадайъ. Той пресметна, че в случай че Движение за права и свободи завоюва 11 111 гласа в Русенско, Движението ще излъчи двама депутати от региона, а това ще значи, че ще има общо 49 народни представители в 49 парламент. Така Движение за права и свободи ще бъде незаобиколим фактор и ще взе участие във властта.

Карадайъ означи, че за осемте години, от 2001 до 2009, когато Движение за права и свободи е била във властта, външният дълг на страната се е стопил от 17 милиарда лева до 1, 5 милиарда лева

“След това пристигна Бойко и започнахме да трупаме дълг по 2 милиарда на година. А,за годината в която ни управляаше по този начин наречената Промяна, дългът скочи с нови 15 милиарда. Спиране на обедняването и постигане на средноевропейкси стандарт на живот. Това са проблемите на хората, това са целите и на Движение за права и свободи ”, съобщи Мустафа Карадайъ.

Разумът, разговорът и отговорността са спасението за България, означи иводачът на листата от претенденти за народни представители Ализан Яхова.

По думите и, значимите решения би трябвало да вземе постоянен кабинет, а той би трябвало да бъде излъчен от 49-то Народно заседание.

Утре срещите не престават в град Русе

Чуйте в звуковия файл какво сподели Мустафа Карадайъ

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР