Централният нападател на ЦСКА Дюкенс Назон говори пред медиите след

...
Централният нападател на ЦСКА Дюкенс Назон говори пред медиите след
Коментари Харесай

Назон: Трябва да превключим на друга предавка

Централният нападател на ЦСКА Дюкенс Назон приказва пред медиите след загубата с 0:3 от Лудогорец в мач от 5-ия кръг на Първа лига.

" Наистина не знам какъв е казусът в ЦСКА... мисля, че те са доста. Трябва да превключим на друга предавка и да измъкнем нещо положително от обстановката, в която се намираме. Не мога да ви дам съответен отговор. Не знам какво се случва. Единственият метод да излезем от тази обстановка е да бъдем по-сплотени. Атмосферата и духът в тима би трябвало да се трансформират. Усеща се, че нещата не са същите, както бяха ".
 Лудогорец - ЦСКА 3:0 в efbet Лига
Лудогорец разгроми ЦСКА в Разград

Шампионите загряха за реванша против Астана

" Чувствам се добре. Като нападател се пробвам постоянно да усъвършенствам нещата, само че не мога да играя самичък против 11. Надявам се, че ще върна формата си от предишния сезон и още веднъж ще отбелязвам голове. Надявам се още против Ботев (Враца). Минаха много мачове, в които не съумяваме да вкараме доста голове. Дори не ми се откриват доста шансове. В момента не е значимо кой ще вкара, а е значимото да печелим мачовете. Наистина желая да оказа помощ на тима и да бъда тази част от отбора, поради която успехите още веднъж ще дойдат ", разяснява още таранът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР