Централният нападател на "Кариана" Реджеб Халил ще се раздели с

...
Централният нападател на "Кариана" Реджеб Халил ще се раздели с
Коментари Харесай

Голмайсторът на Кариана отказа нов договор

Централният нападател на "Кариана " Реджеб Халил ще се раздели с тима.
Пред управлението на втородивизионния отбор 26-годишният таран е декларирал, че не желае да възобнови контракта си с клуба, който изтича на 30 юни.
Халил дойде на стадиона в село Ерден през предишното лято от "Несебър " и в 22 мача вкара 9 гола за карианци като бе със значителен принос за 8-то място в крайното класиране. Реджеб Халил е обличал още екипите на "Созопол ", "Ботев " (Гълъбово) и 4Светкавица4 (Търговище).
Днес стана ясно още, че всички проби за ковид взети от футболистите и треньорите на "Кариана " са негативни. Добрата вест пристигна от столична лабораторията, която е обработила направените през вчерашния ден PCR тестванията за Covid-19. По този метод към този момент няма спънка тимът да възобнови тренировки след близо три месеца насилствена почивка.
Старши треньорът на карианци Веселин Великов е насрочил първото занятие за 18:00 часа. То ще се организира при строго съблюдаване на рекомендациите на здравното министерство. Първоначално заниманията ще се на групи, а от идната седмица стартират и естествени тренировки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР