Централният нападател измъкна срещу (4:2), вкарвайки два гола и подавайки

...
Централният нападател измъкна срещу (4:2), вкарвайки два гола и подавайки
Коментари Харесай

Интер все още не е голям отбор, смята Лукаку

Централният нападател измъкна против (4:2), вкарвайки два гола и подавайки за още един. Таранът обаче не е удовлетворен като цяло от положението на отбора.

“Казано почтено, към момента не сме огромен тим. Не е хубаво да се мъчим по този метод, както беше през първите 60 минути. Играхме без никакво желание”, съобщи белгиецът пред DAZN.

Лукаку избира да не го одобряват за водач на Интер: “Аз не съм единственият, който желае да оказва помощ на своите съотборници. Не ми харесва, когато хората ме назовават “лидер”. В отбора доста значими футболисти, които са тук отдавна. Аз съм един 25-годишен играч, който е в тима и желае да се показа добре. Да се надяваме, че ще спечелим нещо. Но сме длъжни да демонстрираме повече, тъй като през днешния ден несъмнено не се представихме добре.”

Наскоро селекционерът на Белгия Роберто Мартинес показа мнение, че тъмнокожият голаджия се намира в най-силната си форма през кариерата до момента. “Ставам по-добър, постоянно съм се опитвал да е по този начин - изясни Лукаку. - Мотивиран съм да печеля нещо. Искам да дам най-хубавото за Интер, а мога да го сторя единствено с отличен треньор, който всеки ден ми оказва помощ, както и с тим, който ми дава опция да върша велики неща”.

Бившият състезател на изясни и метода, по който с отпразнуваха четвъртия гол. Тогава двамата заеха позиции като на пукотевица. “Лаутаро желае дружно с него и да играем играта Call of Duty. И скоро започваме, откакто тази седмица му дадох един PS5”, разкри Лукаку.
Серия А 8 кръг, неделя 22 ноември  Интер 4:2краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР