Централният бранител Стефан де Фрай излезе със собствена позиция след

...
Централният бранител Стефан де Фрай излезе със собствена позиция след
Коментари Харесай

Де Фрай: Боли ме, че си тръгвам от Лацио по този начин

Централният защитник Стефан де Фрай излезе със лична позиция след вчерашното съобщение на клуба, че се приключват договарянията по подновяването на неговия контракт. Холандският национал съобщи, че изпитва болежка от неподходящата развръзка, която се дължи на невъзможността двете страни да стигнат до „ приемливо споразумение”.

Снощи спортният шеф на „ лациалите” Игли Таре осведоми, че клубът отдръпва предлагането си за нов контракт до 26-годишния футболист. Това значи, че той ще напусне тима като свободен сътрудник при започване на юли.

Лацио разгласи: Де Фрай напуща клуба

„ Беше доста сложен интервал, изпълнен със спекулации за бъдещето ми, и най-после се стигна до този стадий, който никой не желаеше. За страдание не бяхме в положение да реализираме приемливо съглашение и за двете страни по редица аргументи. Разбирам доста добре разочарованието измежду почитателите на Лацио и ме боли, че си потеглям по подобен метод.”

„ Макар че съм доста благополучен тук и се усещам вкъщи, от време на време човек би трябвало да напусне удобната си зона, с цел да реализира задачите, които преследва.”

„ Завинаги ще бъда признателен на Лацио и на почитателите, че от самото начало бяха до мен, както и за предоставените благоприятни условия и доверие. Винаги съм опитвал да показвам това, като съм давал най-хубавото от себе си и ще продължа по същия метод до края”, приключи Де Фрай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР