Централният бранител на Ювентус Мехди Бенатия намекна, че може и

...
Централният бранител на Ювентус Мехди Бенатия намекна, че може и
Коментари Харесай

Защитник на Юве с двусмислен коментар за бъдещето си

Централният защитник на Ювентус Мехди Бенатия загатна, че може и да продължи кариерата си на друго място. Мароканският национал призна за благосклонностите си към наставника на Олимпик Марсилия Руди Гарсия.

31-годишният футболист игра под управлението на французина в Рома през акция 2013/2014. Сега се спекулира, че Ювентус ще го продаде, с цел да отвори място за привличането на Диего Годин от Атлетико Мадрид.

„ Харесвам Руди Гарсия, само че към момента имам 2 години по контракта си с Ювентус”, разяснява Бенатия пред френското издание RMC Sport. „ Точно в този миг фокусът ми попада върху Световното състезание. След това ще решим кое е най-добре за Ювентус и мен.”

Бенатия също по този начин обстойно и нашироко разиска вероятността неговият досегашен съотборник Джанлуиджи Буфон да премине в Пари Сен Жермен като свободен сътрудник. „ Тъжен съм от неговото овакантяване, мъчно е да виждам шкафчето му съблекалнята празно. Обожавам Джиджи. Имам поради оттатък футбола. Неговото овакантяване остави огромна празнота.”

„ Трудно е да си показва Ювентус без него, тъй като той е повече от вратар. За мен той беше по-голям брат.”

„ Не съм сюрпризиран от слуховете за ПСЖ. Това, което отличава Буфон от всички други, е неговият нрав, това, че още е гладен за триумфи.”

„ Докато има желанието, няма причина да стопира с футбола. Не виждам по какъв начин различен вратар от неговата класа би бил наличен за без пари. ПСЖ към този момент разполага със стабилен пазач в лицето на Алфонс Ареола, само че Буфон би бил същинско попадение”, регистрира Бенатия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР