Централният бранител на Реал Мадрид Рафаел Варан е сигурен, че

...
Централният бранител на Реал Мадрид Рафаел Варан е сигурен, че
Коментари Харесай

Варан е сигурен, че Реал може да отстрани Сити

Централният защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан е сигурен, че " белите " имат силата да отстранят Манчестър Сити. " Гражданите " водят с 2:1 преди реванша на английска земя. Френският бранител би трябвало да се оправи без капитана Серхио Рамос, който е осъден.

" Ще бъде друг мач, тъй като няма да има аудитория. Винаги желаеме да побеждаваме, тъй като сме Реал Мадрид. Постигнахме доста следващи победи в Ла Лига, което ни дава убеденост. Спокойни сме, имаме опит в тези мачове.

Зидан ни предава своето успокоение и убеденост. Той ме подтиква да подхващам опасности, да играя по-напред, с цел да оказа помощ за по-нападателен футбол. Бензема е в най-хубавата си форма. Не съм сюрпризиран от неговите качества. Той е нашият водач в офанзива.

Сега съм по-завършен състезател спрямо това, когато дойдох. Всеки сезон се пробвам да работя върху слабите си точки. Опитвам се да бъда по-добър в построяването на играта, един против един, както и на тактическо равнище ", показа още бранителят на " лос меренгес ". Мачът с " жителите " е на 7 август.
 Гуардиола: Възхищавах се на футболиста Зидан, а в този момент на треньора Зидан
Гуардиола: Възхищавах се на футболиста Зидан, а в този момент на треньора Зидан

" Отборът му играе много добър футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР