Централният бранител на Левски Хосе Кордоба ще бъде под въпрос

...
Централният бранител на Левски Хосе Кордоба ще бъде под въпрос
Коментари Харесай

Кордоба е под въпрос и за мача с Берое

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба ще бъде под въпрос и за идващия дуел на “сините ”. В неделя тимът, воден от Елин Топузаков, посреща Берое от 20:00 часа на стадион “Георги Аспарухов ”. Мускулната контузия на бранителя се оказа по-сериозна и той не игра в дербито с ЦСКА - София. 

Вчера Кордоба пропусна за първи път дуел в шампионата. Панамецът бе играчът с най-вече минути за “сините ” от началото на сезона и бе на терена във всичките 25 срещи преди тази с “армейците ”. Общо през акцията има 31 срещи във всички шампионати. 

Извън сметките за вчерашния мач бяха още Илиян Стефанов, Кристиан Димитров и трайно контузеният Билал Бари. 

Отсъствието на Кордоба преди дуела с ЦСКА - София бе признато като огромен удар за краткотрайния треньор Елин Топузаков, само че Келиан ван дер Каап се оправи чудесно със задачата си и сподели, че може да се разчита на него. 

Вчера Кордоба бе на трибуните на стадион “Васил Левски ”, а там бяха и емисари на разнообразни европейски тимове. Един от тях бе представител на нидерландския гранд ПСВ Айндховен. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР