Централният бранител на Черно море Даниел Димов се извини на

...
Централният бранител на Черно море Даниел Димов се извини на
Коментари Харесай

Даниел Димов се извини на феновете на Черно море

Централният защитник на Черно море Даниел Димов се извини на почитателите за слабите резултати, които тимът записа дотук в шампионата и най-много за представянето против Локомотив Пловдив (0:1).

Опитният футболист бе безапелационен в изказване за клубния уебсайт, че в идващите шест срещи отборът ще направи всичко допустимо да се реваншира пред почитателите, управлението и всички, обичащи Черно море.

“Това бе един от най-важните ни мачове от пролетния полусезон, а ние го изиграхме по най-слабия метод. Извинявам се на последователите, които с право ни подлагат на критика, на треньорите и на управлението. Всички в съблекалнята поемаме отговорност за неприятните резултати. Вина имаме ние – футболистите. Благодарим на всички последователи, които в неделя, в това неприятно време, бяха на стадиона и ни подкрепяха. Сега обаче не е моментът да сме разграничени. Всички дружно можем да превъзмогнем неприятните резултати и оттук насетне да стартираме да играем по този начин, както би трябвало. Ще създадем всичко по силите си, с цел да измием срама. Това ще се случи с победи и добра игра в идващите шест мача, само че повече от всеки път ни е нужна поддръжката на последователите ”, сподели Даниел Димов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР