Централният бранител на Черно море Даниел Димов се извини на

...
Централният бранител на Черно море Даниел Димов се извини на
Коментари Харесай

Димов: Извиняваме се! Ще направим всичко по силите си, за да измием срама

Централният защитник на Черно море Даниел Димов се извини на почитателите за слабите резултати, които тимът записа дотук в шампионата и най-много за представянето в мача против Локомотив /Пловдив/, в който " моряците " отстъпиха с 0:1.

Опитният футболист бе безапелационен в изказване за клубния уебсайт, че в идващите шест срещи отборът ще направи всичко допустимо да се реваншира пред почитателите, управлението и всички, обичащи Черно море.

" Това бе един от най-важните ни мачове от пролетния полусезон, а ние го изиграхме по най-слабия метод. Извинявам се на последователите, които с право ни подлагат на критика, на треньорите и на управлението. Всички в съблекалнята поемаме отговорност за неприятните резултати. Вина имаме ние - футболистите. Благодарим на всички последователи, които в неделя, в това неприятно време, бяха на стадиона и ни подкрепяха. Сега обаче не е моментът да сме разграничени. Всички дружно можем да превъзмогнем неприятните резултати и оттук насетне да стартираме да играем по този начин, както би трябвало. Ще създадем всичко по силите си, с цел да измием срама. Това ще се случи с победи и добра игра в идващите шест мача, само че повече от всеки път ни е нужна поддръжката на последователите ", сподели Даниел Димов пред формалния уебсайт на Черно море.

Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  Черно море 0:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР