Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле може да се

...
Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле може да се
Коментари Харесай

Защитник на Байерн може да предизвика вълна от трансфери след себе си

Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле може да се трансформира в повода за вълна от прехвърляния из топ тимовете в Европа. За това алармира спортният публицист Фабрицио Романо.

Той твърди, че германецът е все по-близо до изхода на „ Алианц Арена “, откакто договарянията за нов контракт с „ баварците “ не водят до позитивен резултат.

Междувременно Челси е измежду отборите, които демонстрират парещ интерес към Зюле, тъй като на собствен ред клубът може да остане в понижен състав през лятото с оглед нежеланието на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен да преподпишат договорите си.

Двамата бранители на „ сините “ пък са в полезрението на Барселона, само че не е изключено един от тях да се озове в Мюнхен.

„ Каталунците “ в това време се явяват една от най-атрактивните дестинации за свободни сътрудници, защото клубът няма опция да заплаща големи трансферни суми, само че въпреки всичко остава едно от най-предпочитаните имена в света.

Току виж станем очевидци на някои доста забавни рокади през лятото, в случай че в околните месеци сътрудниците на въпросните бранители изпълнят задачата си и ги отдалечат от актуалните им отбори.

Niklas Süle’s prepared to leave FC Bayern as free agent in the summer. Contract extension proposal has been turned down, per.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР