Централната избирателна комисия (ЦИК) не е приела решение, с което

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) не е приела решение, с което
Коментари Харесай

ЦИК още не е глобила Волен Сидеров заради Референдум



Централната изборна комисия (ЦИК) не е приела решение, с което да откри налагането на административната мярка " санкция " на водача на " Атака " Волен Сидеров за присъединяване му в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия.

Това стана ясно от коментара на представителя на ЦИК Александър Андреев.

Причината да няма такова решение е, тъй като към момента тече развой по цялата административна процедура по Закона за административните нарушавания и санкции. След постановяването на решението на ЦИК п редстои издаването на акт за административното нарушаване и въз основа на възражението, в случай че има такова от страна на водача на " Атака " Волен Сидеров, тогава към този момент щяло да бъде признато окончателното решение.
 Волен Сидеров пита кой извика спецчасти за него
Волен Сидеров пита кой извика спецчасти за него

Караянчева и Дариткова да дават препоръки на мъжете си в кухнята

Андреев посочи, че водачът на " Атака " е обжалвал решение на ЦИК за недопускането им в друго предаване на социална телевизия пред Върховния административен съд (ВАС).

Припомняме, на 2 октомври стана ясно, че ЦИК е открила нарушаване в предаването " Референдум " и следва да бъде формиран акт на водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Проверката на ЦИК е установилd непочтено държание на Сидеров , който е позволил обидни прилагателни към водещия на предаването Добрина Чешмеджиева и други участници.

Санкцията за сходно нарушаване е сред 2000 и 5000 лв. като санкция, а при наново може да доближи до 15 000 лв..

Самият Сидеров разгласи, че има желание да съди Българска национална телевизия . Той чака опрощение от водещата Добрина Чешмеджиева, че му е спряла микрофона по време на предаването.
 ЦИК откри нарушаване в
ЦИК откри нарушаване в " Референдум ", сформира акт на Волен Сидеров

Глобата е сред 2000 и 5000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР