Централната избирателна комисия избра Сиела Норма да отговаря за машините

...
Централната избирателна комисия избра Сиела Норма да отговаря за машините
Коментари Харесай

ЦИК избра Сиела Норма да отговаря за машините на изборите

Централната изборна комисия избра " Сиела Норма " да дава отговор за машините на изборите. Тов разгласи зам.-председателят й Росица Матева.

" Днес бе взето решение за машините. Изпълнител на публичната поръчка за инсталиране на софтуера на машините, за превоза из страната и обезпечаване на техници в страната и отвън страната ще бъде " Сиела Норма ". Очакваше се другата седмица да стане ясно, само че се случи по-бързо. Бързаме във всеки един миг да взимаме решенията. В тази подготовка ЦИК съумява да взима решенията преди периодите. Смятам, че не трябва хората да се тормозят по никакъв метод. ЦИК взима всевъзможни решения за да не може да има операция на софтуера на машините. Ще се гласоподава със софтуера, с който се гласуваше на 14 ноември ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

" Машините се съхраняват в склад на летището в частна компания, до момента в който бъде открито уместно държавно помещение. ЦИК се надява, че тази акция ще бъде в границите на закона, по отношение на пропагандните материали, да не се накърняват положителното име на претендентите и положителните нрави. Няма да направи усещане неналичието на №21 в бюлетината ", безапелационна бе Матева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР