Централната блокировачка на Марица Пловдив Виктория Григорова коментира, че всички

...
Централната блокировачка на Марица Пловдив Виктория Григорова коментира, че всички
Коментари Харесай

Едно от златните момичета на Марица: Бяхме сигурни в успеха

Централната блокировачка на Марица Пловдив Виктория Григорова разяснява, че всички в щаба на пловдивския отбор са били сигурни, че ще преодолеят Енисей.

Както е известно, отборът от Града под Тепетата се класира за груповата фаза на Шампионската лига, откакто се наложи над съветския състав със златен гейм.

„ Ако би трябвало да бъда почтена изживяхме доста огромна част от страстта, само че към момента има страсти и не могат да се успокоят елементарно. Още в третия гейм разбрахме, че можем да обърнем нещата в наша изгода. Отидохме с вярата да бием с 3:0, след това не стана по този начин, бе със златен гейм, само че успяхме да ги преодолеем и да минем напред “, стартира Григорова.

„ Мисля, че всяка една от нас, никой не е мислил, че можем да отпаднем. Всяка една беше сигурна, че в третия гейм ще обърнем в наша изгода “.

Триумфално посрещане за Марица

„ Посрещането бе неповторимо преживяване. Много хора се бяха събрали, заредени с положителна страст, заря, дарове. Всички ни посрещнаха все едно сме национални герои и по този начин се чувствахме. Можем да продължим да мечтаем за нагоре и да покорим по-големи върхове. За противници не мога да кажа, всеки желае по-лесен противник. Дано имаме шанс. Ако са по сложни ще се борим повече “, добави Григорова.

„ Пречи, че у нас няма конкуренция. Българските мачовете са на доста по-слабо равнище от това, което е нужно. Ние имахме доста контроли и това ни разреши да се оправим по-добре “, изясни централната блокировачка.

„ Това е по този начин, ние сме събрани от доста клубове. Тук ни сплотиха с обща цел - да представим България на интернационално равнище. Тук ни събраха с една концепция. Представяне в чужбина и показване на България “.

„ Всяка една от нас може да излезе отвън България. Тук хората са с обща цел. Имаме добра база, положителни тренировки, положителни условия. Всяка го прави оценка и дава всичко от себе си. Ние имаме чужденка. По-сладко е когато биеш, да си на родна земя “, приключи Григорова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР