Централизираните крипто борси, включително Binance, Coinbase, Bybit и OKX, претърпяха

...
Централизираните крипто борси, включително Binance, Coinbase, Bybit и OKX, претърпяха
Коментари Харесай

Топ крипто борсите регистрираха над 30% спад на обемите на търговия

Централизираните крипто тържища, в това число Binance, Coinbase, Bybit и OKX, претърпяха обилни изходящи потоци, като размерите на търговия са спаднали с над 30% през последния ден.

Данните от веригата демонстрират огромно придвижване на средства от тези тържища, което допуска евентуална ликвидация на целия пазар или стратегически дълготрайни покупки от някои вложители.

Ежедневната крипто комерсиална активност е намаляла, като доста активи губят скорошни облаги, защото настроенията на пазара се трансформират. Биткойн, да вземем за пример, се намали до $69,836, макар поддържането на позитивни седмични облаги. Този спад в размерите на CEX наруши предходните възходящи трендове.

Binance и Coinbase, две от най-големите тържища, регистрираха внезапен спад в размерите на търговия. Дневният размер на Binance падна до $23.7 милиарда, което е понижение с 31%, на фона на общия спад на крипто пазара. По-рано през седмицата позитивните макроикономически вести и упованието за спот ETH ETF доведоха до нараснала интензивност.

Coinbase, най-голямата борса в Съединени американски щати, означи спад на размера на търговията си с 47.9% до малко над $3 милиарда заради несигурносtтa на пазара.

Bybit означи спад от 30.5% с размери към $5.04 милиарда, а OKX регистрира спад от 37.9% до $3.8 милиардаa. Тези спадове последваха публикуването на данните за инфлацията в Обединеното кралство, коqто, макар че спаднаха до 2.3%, предстоящите 2.1% не бяха достигнати, което повлия на пазарните настроения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР