Центърът за игри Pixoul за модерна виртуална реалност (VR) и

...
Центърът за игри Pixoul за модерна виртуална реалност (VR) и
Коментари Харесай

В Абу Даби отвори врати първият завладяващ развлекателен център за виртуална реалност

Центърът за игри Pixoul за съвременна виртуална действителност (VR) и електронни спортове отвори порти в известната пешеходна зона Ал Кана в Абу Даби . Интегрираният комплекс предлага усъвършенствана VR зона за игри за фенове и експерти, до момента в който Esports Academy предлага подготвителни уреди за съществени спортисти в електронните спортове.

Планиран да подхранва бъдещи международни първенци в електронните спортове, Pixoul Gaming ще построи елитна общественост, като започва първата академия за електронни спортове в Близкия изток и ще бъде хазаин на интернационалните шампионати по игри и надпревари на мега равнище с сцена, която може да побере над 800 фенове .

Академията ще разполага и с esports бар, сходен на обичаен състезателен бар, само че с тематика за игри, където може да се гледат интернационалните игри, до момента в който се посетителите се любуват на страхотна храна и питиета.

Предлагайки набор от VR, ретро, ​​конзолни, мобилни и eSports игри, Pixoul Gaming освен обезпечава най-хубавото преживяване в района, само че също по този начин ще сътвори цялостна игрална екосистема, където ще бъдат налични разработка на игри и образование за невероятни страсти по време на игри с резултат на 3D потапяне. Ще могат да се организират единични игри и игри с присъединяване на няколко професионални играчи и тимове, както и интернационалните фестивали на играта.

Електронните спортове са една от най-бързо разрастващите се промишлености в Близкия изток и Северна Африка. Секторът на цифровите игри в ОАЕ се чака да доближи 930 милиона щатски $ до 2025 година, а Pixoul Gaming Center ще трансформира Абу Даби в международен водач в електронните спортове , като дава събития онлайн на милиони почитатели на игрите.

Pixoul Gaming излезе в челните редици на революцията в цифровото развлечение, като сътвори пространство, което прави игрите налични и привлекателни за всеки. Pixoul Gaming е интегрирана платформа за развлечение за хора от всички възрасти и качества, без значение дали са почитатели на FIFA, които желаят да намерят свои лични сътрудници в играта, или фамилии, които се интересуват от преживяване на страсти посредством интерактивни игри за виртуална действителност или група другари, които желаят да завоюват огромна премия в шампионат.

Новината е оповестена с поддръжката на Durham School Dubai. Durham School в Дубай е място, където вековната традиция на английското обучение се съчетава с най-новите технологии и най-хубавите педагогичен подходи на 21 век. При записване на деца в учебно заведение до януари 2023 година родителите получават обилни отстъпки за първата година на образование или специфична оферта за три образователни години.

Източник: Russian Emirates
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР