Центърът за градска мобилност започва от днес поставянето на близо

...
Центърът за градска мобилност започва от днес поставянето на близо
Коментари Харесай

В София поставят табели с новото работно време на синя зона

Центърът за градска подвижност стартира от през днешния ден слагането на близо 700 указателни табели с новото работно време на зоната за платено паркиране, което влиза в действие от 1 декември тази година, оповестяват от сдружението.

С решение на Столичен общински съвет от тази дата " синя зона " към този момент ще включва новия сектор от бул. " Дондуков " до бул. " Сливница " и бул. " Данаил Николаев ". На изток границата ще стига до бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", а на запад - до ул. " Опълченска ".

Работното време на " синя зона " се трансформира: от понеделник до петък и в събота то ще важи за интервала от 8.30ч. до 20.00 ч. (до момента бе до 19,30 ч.-б.р.)

" Зелена " зона остава от понеделник до петък от 8,30 до 19,30 часа, а в събота от 10,00 до 18,00 часа.

Тази събота, 27 ноември, офисите на ЦГМ за платено локално паркиране ще работят изключително. Всеки от живущите, които желае да получи винетен стикер, може да подаде документи.

Живущите в секторите от зоната, която досега е била " зелена " и става " синя " и имат от дълго време издадени стикери до тяхното приключване, не е належащо да доплащат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР