Центърът за градска мобилност въвежда от днес - 7 октомври,

...
Центърът за градска мобилност въвежда от днес - 7 октомври,
Коментари Харесай

Нова услуга за освобождаване при скоба на колите в София

Центърът за градска подвижност вкарва от през днешния ден - 7 октомври, нова услуга с мобилното приложение Sofia Plus за бързо възнаграждение и освобождение при слагане на " скоба " на автомобил.

Приложението се изтегля гратис и изисква еднократна регистрация. Чрез него ще може отдалечено с кредитна или дебитна карта да се заплати освобождението на арестувания автомобил. По този метод отпада нуждата да се декларира освобождение от " скоба " по телефона до Информационния център на сдружението, което до момента беше единствената алтернатива.

Няма да има потребност лидерът да стои до автомобила и да се чака мобилния екип " Скоби " на ЦГМ. Веднага след премахване на " скобата ", той ще получава есемес, че е належащо да заплати нов престой или да реалокира автомобила си.

Чрез Sofia Plus може да се заплати таксата за освобождение от " скоба " на автомобил, който не е на самия лидер, а да вземем за пример на негов другар или родственик. Достатъчно е да се вкара номерът и данните на банковата карта.

Системата употребява латиница и работи както с Android, по този начин и iOS.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР