Центърът на Марица (Пловдив) Виктория Григорова е на мнение, че

...
Центърът на Марица (Пловдив) Виктория Григорова е на мнение, че
Коментари Харесай

Виктория Григорова: Най-разумно е първенството да бъде прекратено

Центърът на Марица (Пловдив) Виктория Григорова е на мнение, че шампионата в НВЛ-жени би трябвало да бъде прекъснато с оглед опазването на здравето на състезателите, треньорите и почитателите на тимовете. Тимът й е безапелационен водач в НВЛ без изгубен мач и със единствено един изгубен гейм и чака шестата си купа.

Какво друго сподели Вики пред BGvolleyball.com , прочетете в идващите редове:

" Прибрах се у дома и от този момент си заставам у дома със фамилията, надявайки се всичко да завърши бързо и наред за всички. Не се виждам с безусловно никой, единственото ми излизане е до магазина. "
" Да запазиш формата, която е била през сезона, е съвсем невероятно. Малко след оповестяването на изключително състояние в страната нашият треньор по физическа подготовка изпрати стратегии, по които да работим у дома ", споделя волейболистката.


" Надявам се всички да сме здрави и да можем да се върнем към естествения си метод на живот. В по този начин създалата се обстановка за мен най-разумно е шампионата да бъде прекъснато.

Българският женски клубен волейбол публично е на девето място в Европа. Мисля, че това е едно много положително показване ", приключи Григорова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР