Центърът на Канзас Сити се превръща в червено море за

...
Центърът на Канзас Сити се превръща в червено море за
Коментари Харесай

Канзас Сити става червен, докато Чийфс празнуват 3-та титла от Супербоул за 5 сезона с парад

Центърът на Канзас Сити се трансформира в алено море за Свети Валентин, до момента в който почитателите на Чийфс се приготвят да отпразнуват третата си купа от Супербоул за пет сезона с церемониал.

„ Никога не остарява “, кметът на Канзас Сити Куинтън Лукас разгласява на X, прочут преди като Twitter, в навечерието на тържествата в сряда, с цел да отбележат излизането откъм гърба на началниците, 25 -22 продължения над San Francisco 49ers.

Ключовото в съзнанието на доста почитатели е дали поп суперзвездата Тейлър Суифт ще се причисли към гаджето си Травис Келс за парада и победните речи. Суифт не е коментирал, само че това би било достижение за стегнат график. Тя би трябвало да е в Мелбърн, Австралия, което е 17 часа по-рано от Канзас Сити, до 18 часа. Петък за първия от трите планувани концерта от нейното турне Eras. А самият полет лишава към 17 часа.

Все отново тази далечна опция, съчетана с извънредно високите температури през 60-те по Фаренхайт (15-20 по Целзий), се чака да генерира навалица, която спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР