Центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд заяви, че може да

...
Центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд заяви, че може да
Коментари Харесай

Ембийд може да пропусне Мача на звездите

Центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд съобщи, че може да пропусне идния в неделя " Мач на звездите " в Националната баскетболна асоциация. Ембийд, който тази нощ вкара 29 точки за успеха на Сиксърс със 118:112 над Кливланд Кавалиърс, се оплака след срещата, че от три седмици играе с контузия и би предпочел да не върви до Солт Лейк Сити тази седмица, а да употребява идващите седем дни за отмора. 

" Не съм сигурен, че ще играя. Не съм здрав. Така се усещам през последните три седмици или даже месец. Исках да стигна до " Мача на звездите " без пропуснати мачове. Но мисля, че стигнах до миг, в който би трябвало да послушам съвета на доктора. Той ми сподели, че ми трябват две седмици за отмора. Ще видя по какъв начин се усещам в идващите дни и ще реша ", сподели Ембийд, който доближи до 10 000 точки в кариерата си тази нощ. 

" Чудесно е, че стигнах до този миг в кариерата ми. Късметлия съм в това отношение. Но зад тези 10 000 точки стои доста работа. Щастлив съм, че мога да оказвам помощ да печелим. Няма значение какъв брой тъкмо вкарваш. Важното е да постигаш победи ", приключи 28-годишният баскетболист. 

Ембийд бе определен за един от аварийните играчи в " Мача на звездите ", само че след травмата на Кевин Дюрант бе изпратен измежду титулярите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР