Центърът на бесарабските българи в България и Българският червен кръст

...
Центърът на бесарабските българи в България и Българският червен кръст
Коментари Харесай

Центърът на бесарабските българи и БЧК с кампании в подкрепа за Украйна |

Центърът на бесарабските българи в България и Българският червен кръст стартираха акции за набиране на материални дарения в поддръжка на населението в Украйна.

От Центъра на бесарабските българи оповестиха във Facebook, че събират облекла за мъже - бельо, панталони, фланелки пуловери, шапки, шалове и ръкавици.

Оттам допълват, че са нужни и превързочни материали, самостоятелни аптечки, както и лекарства.

Адресите, на които се събират дарения, са ул. " Цар Калоян " 8, ет.М, офис 3 и кв. Витоша, ул. " Константин Петканов " 6, партер.

От БЧК също започнаха акция за набиране на дарения. От там оповестяват, че най-неотложни са нови мъжки, дамски и детски облекла и обувки (с етикет на производителя), спално долни дрехи, топли завивки и хигиенични материали.

Даренията ще бъдат одобрявани в регионалните структури на БЧК в страната (адресите и телефоните на всички регионални организации можете да видите на сайта ), а за София – в централната постройка на организацията на бул. " Джеймс Баучър " N76.

​От Червения кръст се обръщат към  български фирми-производители за съпричастност към потърпевшите, като ги приканва да поддържат акцията с палатки, отоплителни уреди за палатки, фенери, акумулатори и генератори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР