Ценовият таван от 60 долара за руския петрол, договорен от

...
Ценовият таван от 60 долара за руския петрол, договорен от
Коментари Харесай

Зеленски недоволен от ценовия таван за руския петрол, сметна го за доста удобен

Ценовият таван от 60 $ за съветския нефт, контрактуван от Европейски Съюз, Г-7 и Австралия, не е " сериозен ", тъй като е " много комфортен " за Москва, съобщи украинският президент Володимир Зеленски в обичайното си видеообръщение.

" Въпрос на време е да се употребяват по-силни принадлежности ", сподели още Зеленски и добави: " Жалко е, че това време ще бъде изгубено ".
" Логиката е явна! Ако пределната цена на съветския нефт е 60 $, вместо да вземем за пример 30, за което приказваха Полша и балтийските страни, то съветският бюджет ще получава към 100 милиарда $ годишно, осведоми БНР.

Тези пари ще отидат освен за войната и освен за по-нататъчното спонсориране от страна на Русия на други терористични режими организации, тези пари ще бъдат употребявани и за по-нататъшна дестабилизация точно на тези страни, които в този момент се пробват да избегнат огромните решения ", сподели Зеленски и добави, че Русия към този момент е предизвикала големи загуби на всички страни по света, като съзнателно е дестабилизирала енергийния пазар. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР