Цените тръгнаха нагоре: Колко ще ни струва коледната трапеза?Цените на

...
Цените тръгнаха нагоре: Колко ще ни струва коледната трапеза?Цените на
Коментари Харесай

Цените тръгнаха нагоре: Колко ще ни струва коледната трапеза?


Цените потеглиха нагоре: Колко ще ни коства коледната софра?

Цените на едро на някои хранителни артикули потеглиха нагоре.  Така например  цената  на  краставиците  за последната седмица  скочи с повече от 15%. Поскъпване  има и при  яйцата маслото свинското  и  пилешкото месо . Как ще посрещнем празниците и защо ще ни стигнат парите за коледната софра?
Около 500 лв. ще отдели фамилията на Таня  от Монтана, с цел да посрещне коледните празници. Според нея  цените  са  високи  и  поевтиняване в магазините не вижда.

„ Разбира се, че  трябва да паднат цените на главните хранителни артикули , тъй като са  много скъпи , предвид на това, което получаваме като приходи.  10 яйца са 5 лв. . Разбира се, че са в опаковка и това оскъпява продукта “, споделя Таня Ценова, предаде .

Скромна или не, софра за Бъдни вечер и Коледа ще има във всеки дом , описват пазаруващите. Тази година Камелия е планувала да  изхарчи към 800 лв. за дарове и храна.

Ще има от всичко , аз доста обичам да приготвям богата софра. Но цените, по какъв начин ви се костват?  Завишени  са. Не е както преди. От предходната година до момента – повишени са. Има ли цени, които са надолу? Не съм забелязала “, съобщи Камелия Цолова.

Хората разясняват, че  инициативата „ Достъпно за вас “ не са я срещали в магазините , по тази причина разчитат на промоциите. А  цените всеки ден ги шокират . На пазара в Монтана връзка свежи подправки се продават за 2 лв.. Търговците регистрират покачване на някои плодове и зеленчуци.

Повишение  на  краставицата  има, има и на  розовия домат . А на нещо намаляване? Не, дори и на гъбата цената потегли нагоре. На какво се дължи това съгласно вас? Не мога да ви кажа, нечиста сделка “, заяви Петранка Илиева, продавач.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР