Цените на употреба ще започнат да падат и това ще

...
Цените на употреба ще започнат да падат и това ще
Коментари Харесай

Старите коли по-евтини от есента, ето с колко падат цените

Цените на приложимост ще стартират да падат и това ще се случи още тази есен. Така най-вероятно до края на годината ще поевтинеят с към 20-30%.

Това предсказва в своя финален постоянен отчет за положението на автомобилните пазари по света одиторска компания, написа в. " Марица ".

Пандемията наруши постоянните доставки на доста артикули, в това число и на автомобилни елементи. Освен това производството на полупроводници, без които не може да се сглоби актуален автомобил, пострада през 2019 и 2020 година от серия произшествия в фабрики за такива елементи в Азия.
свързани новини5532на 09.07.2021
Всичко това внезапно сви автомоблните пазари. От близо година насам няма дилър на нови коли у нас, който да разполага с коли на склад - всичко се поръчва и се чака с месеци.

Това беше съпроводено от повишаване на цените на новите коли и насочи търсенето към търговците на коли приложимост, които също нарастнаха.

Засега няма ясни индикации, че всичко в международната автомобилна индустрия е към този момент наред, с изключение на новините от разнообразни производители, че са почнали възобновяване на производството с размерите отпреди 2020 година
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР