Цените на петрола се понижиха в азиатската търговия в очакване

...
Цените на петрола се понижиха в азиатската търговия в очакване
Коментари Харесай

Цените на петрола се понижиха в азиатската търговия

Цените на петрола се намалиха в азиатската търговия в очакване на основната среща на Организацията на страните експортьорки на нефт (ОПЕК) и нейните сътрудници отвън картела в четвъртък във Виена, съобщи Франс прес.

В азиатската електронна сесия американският лек недопечен нефт с доставка през януари намали цената си с 27 цента до 58,68 $ за барел. Лондонският вид Брент от Северно море поевтиня с 6 цента до 63,80 $ за барел. 

Вчера при закриването на търговията в Ню Йорк американският лек недопечен нефт поевтиня с 54 цента до 52,63 $ за барел, а лондонският Брент - с 29 цента до 55,23 $ за барел.

ОПЕК+ би трябвало да реши в четвъртък дали да бъде продължено съглашението за стесняване на петролното произвеждане, в действие от началото на годината и ориентирано към стабилизиране на петролните котировки. Картелът и Русия наподобява са постигнали единодушие за продължение на понижения рандеман до края на 2018 година, само че тази седмица следва да бъдат конкретизирани последните детайлности, означи Маргрет Янг Ян от Си Ем Си Маркетс (CMC Markets) в Сингапур.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР