Цените на петрола се понижиха рано днес по време на

...
Цените на петрола се понижиха рано днес по време на
Коментари Харесай

Цената на петрола сорт Брент се понижи до 92,90 долара за барел

Цените на петрола се намалиха рано през днешния ден по време на азиатската търговия, откакто данни от промишлеността в Съединени американски щати демонстрираха, че запасите от недопечен нефт в страната са се нараснали повече от предстоящото, само че загубите бяха лимитирани от терзания за доставките, съобщи Ройтерс.

Фючърсите на референтния за Европа вид от Северно море се намалиха със 72 цента, или 0,8 на 100, до 92,80 $ за барел към 6:30 ч. българско време, откакто се намалиха с 26 цента в предходната сесия.

Цената на Американския лек недопечен нефт с доставка през декември регистрира спад с 48 цента, или 0,6 на, до 84,84 $ за барел, обръщайки покачването от вчерашната търговия.

Вчера бяха оповестени индустриалните данни(различни от отчета на постоянния разбор на държавното управление бел. ред.) за запасите от недопечен нефт в Съединени американски щати. Те демонстрираха, че запасите са нарастнали с към 4,5 милиона барела през седмицата, завършила на 21 октомври, показват от Американския петролен институт(API). Експертите чакаха нарастване от единствено 200 000 барела, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР