Цените на петрола се покачват в азиатската търговия днес за

...
Цените на петрола се покачват в азиатската търговия днес за
Коментари Харесай

Цените на петрола се покачват

Цените на петрола се повишават в азиатската търговия през днешния ден за втора поредна сесия, като опасенията от вероятно задълбочаване на политическата неустойчивост в Русия и евентуалните проблеми с доставките на черно злато отвръщат загрижеността за спада на търсенето, оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Сортът Брент от Северно море, който е референтен за европейския пазар, добави 6 цента или 0,08 на 100 до 74,25 $ за барел.

Американският лек недопечен нефт нарастна с 10 цента или 0,14 на 100 до 69,47 $ за барел.

Миналата седмица и двата сорта изгубиха по към 3,6 на 100 под натиска на опасенията от продължение на покачването на лихвите от страна на УФР, което би повлияло отрицателно на стопанската система, както и от недобрите данни за развиването на китайската стопанска система.

Съботният протест на тежковъоръжените наемници от " Вагнер " беше преустановен единствено 24 часа след началото му, само че породи опасения от възможни проблеми с доставките на съветски нефт и сложи под въпрос позициите на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

Спадът на доставките на нефт занапред следва, защото от началото на юли Саудитска Арабия ще помпа по 1 милион барела на ден по-малко в опит да балансира и увеличи цените на черното злато.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР