Цените на петрола се колебаят слабо и в различни посоки

...
Цените на петрола се колебаят слабо и в различни посоки
Коментари Харесай

Цената на петрол Брент се покачи до 86,99 долара за барел

Цените на петрола се двоумят едва и в разнообразни направления на търгoвете в петък, само че приключват седмицата със мощно покачване, с помощта на сигналите за последователното облекчение на карантинните ограничавания в Китай.

Няколко огромни града в Китай оповестиха облекчение на коронавирус ограниченията, което разрешава на вложителите да се надяват на повишение на бизнес интензивността и надлежно - на търсенето на нефт в страната.

Гуанджоу, Шъдзяджуан и Чънду облекчиха условията във връзка с редовността на тестванията за COVID-19 и придвижването на жителите, заяви Bloomberg. В някои региони започнаха да работят пазари и публичен превоз. В Пекин е разрешено на болните хора да си стоят вкъщи, вместо да бъдат изолирани в специфични центрове.

Цената на февруарските фючърси за нефт Brent на лондонската борса ICE Futures тази заран е 86,99 $ за барел, което е с 0,11 $ (0,13%) по-високо от цената на затваряне на миналата сесия. В резултат на търговията в четвъртък тези договори поевтиняха...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР