Цените на петрола продължиха спада си и днес в азиатската

...
Цените на петрола продължиха спада си и днес в азиатската
Коментари Харесай

Котировките на петрола останаха в червената територията

Цените на петрола продължиха спада си и през днешния ден в азиатската електронна търговия под натиска на изненадващото нарастване на американските ресурси и трайното едва търсене поради пандемията от новия ковид, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Лондонският вид Брент от Северно море, чиято цена е референтна за европейския пазар, намали цената си с 8 цента или с 0,2 на 100 до 39,98 $ за барел, откакто през вчерашния ден поевтиня с близо 2 %.

Американският лек недопечен нефт изгуби 2 цента и се търгуваше за 37,28 $ в азиатската електронна сесия на Нюйоркската комерсиална борса, откакто през вчерашния ден поевтиня с 2 %.

И двата сорта евентуално ще приключат сесията с намаляване на котировките си.

Американските ресурси са се повишили предходната седмица обратно на упованията. Причината е, че някои рафинерии са забавили темпа на работата си откакто бяха затворени петролни рафинерии в Мексиканския залив поради стихии.

Запасите от недопечен нефт на Съединени американски щати са се нараснали с 2,0 милиона барела, а наблюдаващите чакаха те да намалеят с 1,3 милиона барела, сочи анкета на Ройтерс
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР