Цените на петрола може да и падат, но все още

...
Цените на петрола може да и падат, но все още
Коментари Харесай

Цените на петрола се насочват към 140 долара за барел, прогнозират Goldman Sachs

Цените на петрола може да и падат, само че към момента се насочват към 140 $ за барел. Това оповестиха от Goldman Sachs преди ден. " Достигане на цените на петрола до 140 $ към момента са нашият главен сюжет ", съобщи енергийният анализатор Дамиен Корвалин, който съпостави днешния пазар с рецесията през 2008 година, представен от CNBC.

По това време цените на петрола регистрираха повишение даже през първите шест месеца от спада на пазара, поради лимитираните доставки, изясни специалистът. В последна сметка цените на петрола паднаха от забавящата се стопанска система. Goldman счита, че това ще се случи още веднъж, даже и да сме тръгнали към криза.

Огромното търсене и незадоволителното предложение идват на фона на дребното вложения в изследването на петрол, създавайки дълготраен проблем с доставките и даже няма задоволително положително решение.

Прогнозите на Goldman за нефт от 140 $ като главен сюжет остават, даже когато цените на суровия нефт паднаха тази седмица и даже когато някои специалисти предизвестяват за криза. WTI и суровият нефт Brent се покачиха в четвъртък, успявайки да си възвърнат позициите, които бяха изгубени по-рано през седмицата - двата бяха под 100 $ за барел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР