Цените на наркотиците не се повишават, дори на някои дроги

...
Цените на наркотиците не се повишават, дори на някои дроги
Коментари Харесай

Инсп. Петков: Цените на наркотиците не се повишават, даже на някои намаляват

Цените на опиатите не се покачват, даже на някои дроги понижават. Това сподели инсп. Петьо Петков от бранш " Наркотици " при Столична дирекция на вътрешните работи.

Той изясни, че цените на дизайнерските дроги падат, както и на така наречен „ билка “, която би трябвало да има резултата на марихуаната, само че дава доста съществени поведенчески и душевен аномалии след време.
Кокаин в дрешника: Още 327 кг бяха открити в жилището на арестувания млад мъж (ОБЗОР) Петров беше задържан в неделя, когато при рутинна инспекция, в багажника на колата му бяха открити 40 кг кокаин
По думите му страната ни не може да се каже, че е привлекателна за пазара на кокаина, макар откритите напоследък големи количества упоителен бял прахуляк у нас. Последно млад мъж беше хванат с 40 кг в колата си и 327 кг в жилището си в „ Студентски град “.

Петков изясни, че евентуално главно кокаинът идва по море у нас, тъй като сухопътните граници са много по-сериозно следени и подлежат на огромен надзор.
Параноя, физически провал, самоубийства: Новите дроги с все по-млади жертви Десетки нови вещества са на пазара, специалисти считат, че институциите не се интересуват от последствията
Не може да се каже какъв е трафикът обаче. Според инсп. Петков най-опасните опиати са дизайнерските и „ билката “.

Според него хероинът към този момент не е толкоз известен и се употребява главно в региони с невисок обществен статус.

Той разяснява и кино лентата „ Доза благополучие “, който споделя действителна история за наркозависимостта и разясни, че хора, били покрай сходни обстановки, биха го разбрали.

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР