Цените на криптоактивите се стабилизираха днес след резкия спад и

...
Цените на криптоактивите се стабилизираха днес след резкия спад и
Коментари Харесай

Криптоактивите се стабилизират след разпродажбите от миналата седмица

Цените на криптоактивите се стабилизираха през днешния ден след внезапния спад и разпродажбите от предходната седмица, провокирани от заведените каузи от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати против криптоборсите " Байненс " (Binance) и " Койнбейс " (Coinbase) за нарушение на разпоредбите за търговия с скъпи бумаги, оповестяват медиите.

За последните 24 часа цените като цяло не престават да падат, само че с надалеч по-бавна скорост, а някои криптовалути даже съумяват да извърнат наклонността и да записват едноцифрен растеж.

Кардано, седмата по стойност, е нараснала цената си с над 1 на 100, а шестата Екс Ар Пи на " Рипъл " (Ripple) - с близо 1 на 100, по данни на " Койнмаркеткап ". Същевременно токенът на " Байненс " - Би Ен Би, и солана остават с 4 на 100 под миналата си стойност, а биткойнът и етерът се търгуват съвсем без смяна.

През предходната седмица четири от десетте най-високо оценени криптовалути изгубиха най-малко по 15 на 100 от цената си. Най-сериозен беше спадът при карданото - 28 на 100, а Би Ен Би загуби 25 на 100.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР