Цените на колите втора ръка са скочили с над 40%.

...
Цените на колите втора ръка са скочили с над 40%.
Коментари Харесай

Цените на коли втора ръка скочиха с над 40%, а у нас се появи нова онлайн измама със стари автомобили

Цените на колите втора употреба са скочили с над 40%. Експерти настояват, че зад наклонността на повишаването продължава да е отговорна пандемията, по време на която автомобилната промишленост беше съществено забавена. 



Новите коли внезапно завишиха цените и надлежно семействата в Западна Европа, които са привикнали всичко да им е на кридет и лизинг, нямат тази опция да изплащат двойно или тройно по-скъп нов автомобил и по този начин се покачиха цените на колите втора употреба. Западноевропейците си карат старите коли и не ги сменят, както преди, разяснява специалист. 

Ето за какво използваната кола даже да остарява, не поевтинява. 

Колкото и да е неприятна истината е, че на нашия пазар ние купуваме едни умрели коли, от които би трябвало да изберем допустимо най-свежия, да го обслужим, да се погрижим за него и едвам тогава да го употребяваме. Няма по какъв начин да купим кола за 15 000 лв. и незабавно да я подкараме. Не! Поне едни 30% от бюджета за колата би трябвало да са за обслужването на закупения  на остаряло автомобил, съветва Филип Лазаров.

От Асоциация на вносителите на коли предизвестяват, че неотдавна на българския онлайн пазар е навлязла нова машинация с търговия на коли. Некоректни търговци споделят, че напущат незабавно България и продават колата си на доста ниска цена. Иска се капаро за колата, а по-късно мнимия продавач изчезва. Това е най-новата машинация, тъй че внимавайте при покупка от уеб сайтове, предизвестяват специалисти. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР