Цените на жилищата в Унгария са се покачили с повече

...
Цените на жилищата в Унгария са се покачили с повече
Коментари Харесай

Къде в Европа цените на имотите са се увеличили най-много от 2015 г. насам?

Цените на жилищата в Унгария са се покачили с повече от 166% от 2015 година насам, само че има страна с още по-смущаващо нарастване.

Цената на апартамент в Истанбул в този момент е в тясна конкуренция с тези в скандално скъпите градове като Париж и Лондон, защото цифрите демонстрират, че цените на турските жилища са 12 пъти по-високи, в сравнение с са били преди девет години в номинално условия.

Сред държавите-членки на Организацията за икономическо сътрудничество и раз северноевропейските страни като Швеция и Финландия са видели най-малка смяна, с повече от 4% нараствания на номиналните цени на жилищата от 2015 година насам. 

От друга страна от скалата се намира трансконтинентална Турция, следвана от Унгария, където цените са със 166% по-високи от тези през 2015 г. 

По-голямата част от страните от Организацията за икономическо сътрудничество и раз означиха растеж на цените на жилищата си много до двуцифрено число сред 2015 година и 2023 година Все отново цените в Турция се открояват изключително от тълпата, тласкайки цените на наемите, тъй че

Въпреки че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР