Цените на горивата в България ще регистрират спад, а руската

...
Цените на горивата в България ще регистрират спад, а руската
Коментари Харесай

Шефът на НАП очаква, че Лукойл ще започне да декларира печалба 


Цените на горивата в България ще записват спад, а съветската компания “Лукойл ” ще стартира да заявява облага и да заплаща корпоративен налог на страната. Това предвижда в неделя шефът на Националната организация за приходите (НАП) Румен Спецов пред бТВ.

Той изясни покачването в цените на горивата сега с това, че “доставките са купувани на по-висока цена - в случай че е купуван танкерът на избрана цена, обикновено е тази цена 21 дни да бъде друга от котировката на момента ”. Според Спецов следва спад на цените в бензиностанциите.

По мотив “Лукойл ” той сподели, че съветската компания до момента оправдава формалната си липса на облага с огромна инвестиция през 2014-2015 година за 1,5 милиарда лева, за която твърди, че се покривала от облагите през идващите години.

“Лукойл ” закупи “Нефтохим ” - Бургас през 1999 година и по-късно стартира, като се изключи 2007, 2016 и 2017 година По думите на Спецов тази година обаче резултатите на компанията са очевидно положителни и по тази причина той е оптимист, че ще стартира да заплаща налог облага.
 Защо най-голямата рафинерия в България е на загуба  please wait The code has been copied to your clipboard. The URL has been copied to your clipboard
No media source currently available
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР