Цените на чадърите и шезлонгите са с фиксирана цена според

...
Цените на чадърите и шезлонгите са с фиксирана цена според
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Цените на чадърите и шезлонгите са фиксирани, липсата на медици е проблем

Цените на чадърите и шезлонгите са с закрепена цена съгласно концесионните контракти и договорите за наем, съобщи министърът на туризма Евтим Милошев в пред Би Ти Ви. Концесионерите желаят да се преразгледат, само че това не е направено и няма съображение да се случва. Въпрос на комерсиална политика, която не предстои на регулация, са цените на хотелите. Има от висок клас хотели до по-обикновени кревати за отмора.

Министърът призна, че има компликации и една от тях е неналичието на медицински експерти. Според него сегашните концесионери и наематели към този момент са в заварено състояние по остарялата разпоредба. " Надявам се да има положително решение до края на май, с цел да продължи сезонът по регулацията за водно-спасителна разпоредба ", добави Милошев. Особеното е, че усложненията идват от липса на фрагменти. Той посочи, че не става дума да се анулира наредбата, а да се продължи сезонът по миналата, тъй като към този момент са почнали правните отношения. Ако има нарушавания, ще се глобяват. Няма задоволително спасители, призна Милошев. Огромният проблем си остава неналичието на фрагменти за сезона. Това, че пазарът има потребност от служащи от трети страни, не е каприз, екстравагантно решение, а неоходимост.

23 сини флага за плажове у нас тази година е самопризнание за чистотата на нашето море. " Много пречи, че се приказва, че е мръсна водата. Чиста е. Не бива да си измисляме проблеми, които не съществуват ", безапелационен е министърът. Много от огромните хотели наемат лаборатории и демонстрират резултатите, с цел да се знае, че водата е чиста. Не мисля, че казусът с избора на гръцкото море е фрапантен, тъй като главно на нашето Черноморие си остава нашият, български екскурзиант. Тук е нашето място, тук е нашата страст, тук е прелестно, приключи министърът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР