Цените на биткойн се повишиха в понеделник, за да достигнат

...
Цените на биткойн се повишиха в понеделник, за да достигнат
Коментари Харесай

Биткойн достигна рекордно високо ниво над $72 000, тъй като Обединеното кралство отваря вратата за крипто борсово търгувани продукти

Цените на биткойн се покачиха в понеделник, с цел да доближат нов връх над $72 000, откакто английският финансов контрол сподели, че ще разреши тържища за изброяване на борсово търгувани артикули, свързани с криптовалута, за първи път.

Органът за финансово държание съобщи в уведомление от понеделник, че няма да възрази против претенции от приети капиталови тържища за основаване на U.K. -изброен пазарен сегмент за крипто обезпечени борсово търгувани облигации или ETN.

Борсите ще би трябвало да подсигуряват, че разполагат с задоволителен надзор, тъй че търговията да е подредена и да се дава подобаваща отбрана на експертите вложители. Те би трябвало да дават отговор на всички условия на режима за листване в Обединеното кралство, издаването на проспекти и настоящите оповестявания.

Цената на биткойн скочи с над 3% до $72 211,51 към 6:50 сутринта ET, достигайки нова цена най-голям за всички времена. Оттогава той леко се намали и още веднъж беше под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР