Цените на българските продукти може да паднат поне с 15%.

...
Цените на българските продукти може да паднат поне с 15%.
Коментари Харесай

Михалев: Цените на българските продукти може да паднат поне с 15%

Цените на българските артикули може да паднат най-малко с 15%. Това ще стане, в случай че влагаме в подкрепяне на дребни и междинни предприятия. Така ще отстраняваме огромна част от тежестта, която оскъпява крайния артикул посредством логистични и доставни разноски. Това съобщи Стоян Михалев от ``Демократична България``

" Главният прокурор е " свещена крава " и би трябвало да бъде защитаван, тъй като е поръчител за неприкосновеността на модела " Борисов ". Самата институция основен прокурор е комунистически недоразвит орган, останал от едни други времена. Може би той въобще няма място след измененията в Конституцията. Очевидно прокуратурата е била употребена за политически чадър ", акцентира Михалев.

Според него остатъците от бюджета ще бъдат разпределяни с решение на Народното събрание. " Инфлацията в България към този момент потегля надолу и ЕЦБ подвигна лихвите. Създадохме зърнари и латифундисти, които прибират европейските средства за сметка на дребния производител, който едвам оцелява ", добави още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР