Ценете животните. Те наистина са наши братя.Шейла Марш работила на

...
Ценете животните. Те наистина са наши братя.Шейла Марш работила на
Коментари Харесай

Кон дошъл да се сбогува със стопанката си. Срещата им трогва до сълзи!

 кон-се-сбогува-със-стопанката-си

Ценете животните. Те в действителност са наши братя.

Шейла Марш работила на хиподрума Хейдък-парк от 21 години.

Конете постоянно са играли значима роля в нейния живот – изключително Бронвен, който Шейла отгледала и обичала от дребен. Те били дружно съвсем 20 години.

За страдание, на възраст от 77 години на дамата бил открит неизцерим рак. На смъртния си одър тя имала едно-единствено предпочитание: още един път да се види с обичания кон Бронвен.

Здравето на Шейла се влошавало с всеки ден и щерка й Тина Марш се обърнала за помощ към чиновниците на болничното заведение в Уигън, където тя лежала.

Медиците с подготвеност откликнали и споделили, че могат да осъществят последното предпочитание на умиращата.

Санитарите изнесли Шейла на носилка на паркинга, където някогашната възпитателка била чакана от всички свои обичани коне. Естествено, измежду тях бил и Бронвен.

Когато Бронвен се доближил до нея, Шейла била „ на седмото небе “. С последни сили тя прошепнала името на коня, а Бронвен допрял нос до бузата й. По думите на Тина:

„ Мама говореше мъчно в своя финален ден, само че ясно повика Бронвен по име и го помоли да я целуне “.

Бронвен се навел и целунал нежно Шийла на сбогуване.

 трогателна среща

При типа на тази трогателна картина Тина не могла да сдържи сълзите си.

„ Разплаках се и всички медицински сестри също плакаха. Тя получи успокоение, това беше толкоз прелестен миг! Тя имаше специфични връзки с Бронве. Тя се грижеше за него 18 или 19 години оттогава откогато Бронвен беше на 7. Това докосна всички нас, това беше доста значимо “.

Поразително е какъв брой мощни усеща пораждат сред живите същества. Изглежда, че живеем поради тези, които са ни в сърцето и тази душевна непосредственост не знае граници. Очевидно Шейла е нямало по какъв начин да си отиде без да се сбогува.

Вижте трогателната им среща:

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР