Ценен подарък от е сред предметите на , които ще

...
Ценен подарък от е сред предметите на , които ще
Коментари Харесай

Близките на Марадона продават на търг ценен негов подарък от Стоичков

Ценен подарък от е измежду предметите на , които ще бъдат продадени на търг от околните на починалата легенда, оповестява " Ole ". Става дума за фланелка на българина с надпис от него, гласящ: " За моя огромен другар Диего А. Марадона с любов ". Тениската е на българския народен тим и аржентинската легенда я пазел с обич преживе.
Ценните предмети, които Диего е пазел, ще бъдат продадени на търг, с цел да бъдат платени налозите и задълженията, които Марадона е оставил след себе си. Сред тях са други фланелки на разнообразни национални тимове с подписи и посвещения, фланелки на Бока Хуниорс, на Марек Хамшик с емблемата на Наполи и номер 17 на гърба и други. На търга ще бъдат изложени за обмен и китари, чоасовници, тв приемници, костюми, маратонки и спортни дрехи, принадлежали на огромния футболист.
" Ole " загатва и парцели измежду тези притежания, които ще бъдат продадени, както и коли. Търгът ще се организира на 19 септември (вероятно 2022 година, в случай че не е позволена неточност от изданието) и по всяка възможност ще се организира онлайн.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР