Цената ще стартира от $415. Huawei Nova 13 Pro и Nova

...
Цената ще стартира от $415.
Huawei Nova 13 Pro и Nova
Коментари Харесай

Достъпните телефони с качествена оптика Huawei Nova 13 Pro и Nova 13 Ultra ще получат Kirin 9010, камера с променлива бленда и HarmonyOS Next

Цената ще започва от $415.

Huawei Nova 13 Pro и Nova 13 Ultra се чака да бъдат оборудвани със същия флагмански чип Kirin, употребен в серията Huawei Pura 70. Информацията е на Fix Focus Digital. Да напомним, че Pura 70 Pro, Pro+ и Ultra са оборудвани с напълно новия чип Kirin 9010.

Освен това флагманските телефони на Huawei от сериите Pura и Mate към този момент разполагат с присъщото лого XMAGE на компанията. Моделите Nova 13 Pro и Ultra евентуално ще наследят марката XMAGE. В съпоставяне със серията Nova 12 се чака серията 13 да получи усъвършенствания в няколко аспекта. Включително ппо-голяма роизводителност и благоприятни условия за обработка на изображения.

Друг вътрешен източник, Smart Pikachu, също твърди, че серията Nova 13 ще се базира на чипсета Kirin 9010. С изключение на общоприетия модел от серията, който ще има плосък екран, останалите модели ще имат леко закривен екран. Цялата серия поддържа разграничителна дарба от 1,5К. Той също по този начин съобщи, че серията Nova 13 ще предлага усъвършенствани благоприятни условия за правене на автопортрети, защото се чака да разполага с двойна предна камера. И най-после, чака се всички модели да поддържат 5G връзки.

Smart Pikachu прибавя, че серията Nova 13 ще работи с новата операционна система HarmonyOS Next. Смартфоните ще получат променлива бленда за главната камера, перископен телефото обектив и поддръжка на сателитни връзки. Презентацията на новите смарт телефони бе оповестена за края на второто тримесечие на тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР